2013-07-08 05:57:51• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Oroszlán - A mai napon az érzelmei uralják

Napi horoszkóp július 8-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Az utazás, amit a mai napra tervezett, talán akadályokba ütközhet, nehezen indulhat. De a nehézségeken hamar túlteheti magát, és végül még azt is inkább a kaland részének tekinti majd. Ebben bízzon, és ne adja fel!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

A kis dolgoknak is lehet örülni. Ha elégedetlen a kedvesével, akkor is gondoljon erre is. De ha mégis többre vágyik, akkor beszélje meg vele is a dolgot. Ha nem is sejti, hogy önnek mi fáj, hogy remélhetnek mást tőle?

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Valósággal beletemetkezik a munkájába. Új lehetősége is adódhat, ami valóban teljes embert kíván. Ám közben a családjáról sem szabad megfeledkeznie. Különösen akkor, ha kiskorúak is vannak benne. A nyár nekik legyen szép!

 

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma minden másképp alakulhat, mint ahogy azt eredetileg eltervezte. Ne ijedjen meg, adjon teret végre a spontaneitásnak! A jegyén áthaladó Hold a Nappal és a Merkúrral találkozik: a megújulás ideje jött el önnek, minden téren.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

A mai napon az érzelmei uralják: uralkodó bolygóján halad át a változékony Hold. Hatására, és az ott álló Merkúrnak is köszönhetően, sok mindennel tisztába jöhet, ami az érzelmi életét illeti. Ha ez fáj is, akkor is jó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A barátokkal kapcsolatban a kiegyensúlyozatlanság lehet ma a jellemző. Sokat vár ön a barátaitól, és valóban sok segítséget kaphat is tőlük. Ám van, amit magamagának kell megoldania. Amiben senki nem segíthet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Nincsenek megoldhatatlan problémák, csak van, ami az átlagosnál több időt, türelmet igényel. A türelme, sajnos, úgy látom, fogytán van. Mégis, ha már kihisztizte magát, vegye észre azt is, amiben kis lépésekkel bár, de haladhat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Úgy érzi, hogy a munkatársaival mostanában hadilábon áll. Azt hiszi, mindenki önre irigykedi, és árgus szemekkel nézik minden lépését. De ne higgye, hogy mindenki hátsó gondolatokkal van tele. A nyíltság segít kapcsolatai javításában.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ma nem éri be puszta ígéretekkel: végre igazán szeretne valamit látni a kedvesétől. Ha nem élnek törvényes kapcsolatban, akkor minimum jegygyűrűt. Ha igen, akkor még többet. Persze, az idő halad…

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Jobb, ha ma kimarad a hatalmi harcokból, különösen akkor, ha az kisstílű emberek között zajlik. Nem lenne méltó önhöz, hogy azonosuljon az arroganciával. Inkább a háttérből figyeljen, és jó stratégaként lépjen, amikor lehet.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Párkapcsolati gondjai adódhatnak, amiért felerészben önmagát is okolhatja. Ha a kedvese titkok valamit, az talán azért is van, mert ön mindig túlságosan szemrehányó, vagy számonkérő volt vele szemben.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Végre egy olyan nap, amikor vidáman indul munkába, ha dolgoznia kell, de még vidámabba, ha épp szabadságon éri ez a hétfő. A napsütéssel ma aligha lesz gondja. Ficánkoljon, mint hal a vízben. Elvégre ön az.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: